LEPA TURKINJA ZAVELA PIKSIJEVOG DŽOKERA! Ovu devojku voli Lazar Samardžić! Ljubav iz školskih dana

LEPA TURKINJA ZAVELA PIKSIJEVOG DŽOKERA! Ovu devojku voli Lazar Samardžić! Ljubav iz školskih dana

Lazar Vujadin Samardžić, rođen pre 22 godine u Berlinu, izabrao je da igra za fudbalsku reprezentaciju Srbije, iako ima nemačko državljanstvo. Za njega je to bila prirodna odluka jer je oduvek želeo da predstavlja svoju zemlju. Poziv selektora Stojkovića doživljava kao veliku čast i priliku u svojoj karijeri, posebno hvaleći atmosferu koju je Piksi uspeo da stvori u timu.

Lazar Samardžić

Lazar je ispunio svoj dečački san ulaskom u nacionalni tim i imao priliku da upozna svoje fudbalske idole. Posebno je istakao dres Dušana Tadića sa Svetskog prvenstva u Rusiji kao najlepši poklon za svoj 18. rođendan, koji će zauvek čuvati kao posebnu uspomenu.

Sila Enisa, Lazar Samardžić

Lazar Samardžić

Ime Vujadin nosi u čast svog dede, čija je velika želja bila da vidi Lazara u dresu reprezentacije Srbije, što je bio san i cele njegove porodice i prijatelja. U ljubavi sa Silom Enisa Lazareva, nemačkim foto modelom turskog porekla koju je upoznao u školi, Lazar nalazi najveću podršku. Njih dvoje često putuju zajedno i grade svoj dom u Italiji, gde Lazar trenutno igra za Udineze.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *