KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Otkriveno ko su najnoviji svedoci u istrazi ubistva Danke Ilić, jedan je od KRUCIJALNE VAŽNOSTI

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Otkriveno ko su najnoviji svedoci u istrazi ubistva Danke Ilić, jedan je od KRUCIJALNE VAŽNOSTI

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zakazano je saslušanje novih svedoka 5. jula u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Osumnjičeni su radnici JKP “Vodovod” iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50). Jedan od svedoka je od velikog značaja za istragu, jer tvrdi da je džogirao u vreme kada su osumnjičeni navodno bacili telo na smetlište.

Srđan Janković i Dejan Dragijević

Dejan Dragijević, koji je na početku priznao zločin i detaljno ga opisao, zatražio je ponovno saslušanje radi razjašnjenja okolnosti iznetih 5. aprila 2024. godine. Advokat Vanja Živković nije dobila odgovor od tužilaštva o tom zahtevu.

Podsetimo, osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot kod Bora. Dragijević je priznao da su udarili devojčicu vozilom JKP “Vodovod”, nakon čega ju je on zadavio golim rukama. U sakrivanju tela pomogli su mu otac Radoslav i pokojni brat Dalibor, koji je preminuo nekoliko sati nakon hapšenja u Policijskoj upravi Bor.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *