ZORAN MARJANOVIĆ NIJE GUBIO VREME: Pesme pisao dok je bio u ZATVORU zbog ubistva supruge, a evo šta mu je tad poručila Indi

ZORAN MARJANOVIĆ NIJE GUBIO VREME: Pesme pisao dok je bio u ZATVORU zbog ubistva supruge, a evo šta mu je tad poručila Indi

Zoran Marjanović i pevačica Indira Aradinović Indi su uhvaćeni zajedno na bazenu, gde su razmenjivali nežnosti, što je podstaklo glasine o njihovoj vezi. Marjanović je snimljen kako dodiruje Indi po butini. Prethodno su sarađivali na pesmi “Bato, bre”, a čini se da su obnovili saradnju nakon Zoranovog izlaska iz zatvora.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović

Dok je bio u zatvoru zbog sumnje za ubistvo supruge Jelene Marjanović, Zoran je pisao pesme za razne pevače s kojima je ranije radio, uključujući Jasnu Milenković Jami, Beki Bekića, Ivana Kukolja Kukija, Radu Manojlović, Sandru Afriku, Branku Sovrlić, Katarinu Živković, Milana Dinčića Dinču i druge. Indi je izjavila da bi rado uzela pesmu od Zorana ako smatra da će biti hit.

Nakon objavljivanja njihovih zajedničkih fotografija, Indi je rekla da su oni samo prijatelji i saradnici, dodajući da je ljubljenje u obraz i držanje za butinu uobičajeno među prijateljima. Takođe je naglasila da su se ponašali otvoreno i transparentno na bazenu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *