NOVAK KIDAO ŽIVCE NAVIJAČIMA: Urlao na boks, utišao sramnu publiku i izborio se sa klincem iz Britanije! KROZ PAKAO DO 3. KOLA

NOVAK KIDAO ŽIVCE NAVIJAČIMA: Urlao na boks, utišao sramnu publiku i izborio se sa klincem iz Britanije! KROZ PAKAO DO 3. KOLA

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u treće kolo Vimbldona nakon pobede nad Britancem Džejkobom Fernlijem sa rezultatom 3:1 (6:3, 6:4, 5:7, 7:5).

Novak

Tokom meča, Novak je igrao promenljivo. U prva dva seta bio je izvanredan, sa besprekornim servisom i vrhunskim riternom. Iako je Fernli bio dobar server, Novak je uspevao da iskoristi svaku priliku i napravio je po jedan brejk u svakom setu, što mu je donelo veliku prednost – 6:3, 6:4.

Treći set je počeo sjajno za Novaka, koji je rano napravio brejk. Međutim, usledio je pad u njegovoj igri, izgubio je dva gema na svoj servis, omogućivši Fernliju da osvoji set i vrati se u meč. Publika je tada bila u transu, navijajući protiv Novaka.

Novak Đoković

Đoković je u toj fazi igre bio nervozan, nekoliko puta je viđen kako viče prema svom boksu. Pored toga, imao je problema sa jednim čovekom iz publike koji ga je ometao, a dodatne poteškoće stvarao je i sve jači vetar.

U četvrtom setu, oba tenisera su čuvala svoj servis, ali je Novak pokazao svoju superiornost. U završnici je stigao do brejka, servirao za pobedu i trijumfovao.

U narednom meču, Đoković će se suočiti sa Aleksom Popirinom, koji je pobedio sunarodnika Tomasa Martina Ečeverija u pet setova.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *