MLADEN IZ NIŠA NAŠAO NOVČANIK PUN PARA Odlučio da vrati, ali je uočio SPECIFIČNU STVAR! Ubrzo je dobio poziv, rekli mu samo jedno

MLADEN IZ NIŠA NAŠAO NOVČANIK PUN PARA Odlučio da vrati, ali je uočio SPECIFIČNU STVAR! Ubrzo je dobio poziv, rekli mu samo jedno

Za mladog taksistu iz Niša, Mladena Ganića, nije bilo dileme šta treba da uradi kada je u svom vozilu pronašao torbicu punu novca. Njegov gest izazvao je oduševljenje javnosti, a pozitivni komentari se nižu na njegov račun.

Iako bi ovakva priča trebala biti uobičajena, u današnje vreme to nije slučaj. Mladen, 23-godišnji taksista, pronašao je torbicu sa velikom sumom novca i odlučio da uradi sve kako bi je vratio vlasniku.

– Dva sata nakon što je žena izašla iz mog taksija, primetio sam crvenu torbicu na zadnjem sedištu. Kad sam je otvorio, bio sam iznenađen količinom novca unutra. Sačekao sam obaveštenje od centrale da vidim da li je neko prijavio izgubljeni novčanik, ali ništa se nije dogodilo do sledećeg dana – priča Mladen.

Nije odustao od potrage za pravim vlasnikom.

taksista

– Sledećeg dana sam objavio u grupi “Izgubljeno-nađeno Niš” da sam pronašao novčanik bez dokumenata, ali sa specifičnim predmetom unutra. Samo je vlasnik mogao znati šta je to – kaže Ganić.

Nakon nekoliko sati, pravi vlasnik se javio.

– Žena je kontaktirala centralu taksija, rekavši da je izgubila novčanik. Dobio sam njen broj, pozvao je i našli smo se. Vratila sam joj novac, koji je skupljala za lečenje. Mislim da bi svako trebao uraditi isto što i ja – kaže Mladen.

Ljudi su uglavnom skeptični da neko može vratiti novac, pa su bili oduševljeni njegovim postupkom.

– Čestitaju mi, šalju podršku – skromno kaže Mladen.

Inače, specifični predmet u novčaniku, koji je pomogao Mladenu da pronađe vlasnicu, bio je beli luk.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *