TREĆI RED NA PLAŽI SKUPLJI OD NOĆENJA U APARTMANU: Grci bez milosti ‘šišaju’ turiste cenama – Srbi ne mogu da dođu k sebi!

TREĆI RED NA PLAŽI SKUPLJI OD NOĆENJA U APARTMANU: Grci bez milosti ‘šišaju’ turiste cenama – Srbi ne mogu da dođu k sebi!

Dok u nekim delovima Grčke za ležaljke i suncobran treba izdvojiti desetak evra, u drugim delovima troškovi su gotovo jednaki ceni noćenja u apartmanu. Cene usluga u popularnim letovalištima variraju svake godine, a najviše rastu zbog povećanog broja turista i aktuelnih ekonomskih prilika. Posetioci omiljene letnje destinacije, Grčke, redovno dele svoja iskustva na društvenim mrežama, uključujući informacije o gužvi, najboljim mestima za odmor i cenama hrane, pića i ležaljki.

evro, novac, pare, evri

Na Kefaloniji, konkretno na Costa Costa Beach, suncobran i dve ležaljke koštaju 40 evra od 1. jula do 31. avgusta. Cena za prvi red ležaljki je 60 evra, dok je za drugi red 50 evra. Ove cene izazvale su šale među članovima Fejsbuk grupe „Live from Greece“, koji su komentarisali da su ležaljke skuplje od kreveta i pitali koliko koštaju poslednji redovi.

Turističke agencije i portali posvećeni letovalištima često ističu da cene ležaljki i suncobrana ne treba da brinu turiste, jer uvek postoji deo plaže gde mogu sami da postave svoj suncobran i peškir.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *