ČOVEK MOG ŽIVOTA ME PRE 39 GODINA OSTAVIO BEZ REČI: Kad mi je 2020. na Fejsbuku priznao ZAŠTO JE OTIŠAO, srce mi je prepuklo

ČOVEK MOG ŽIVOTA ME PRE 39 GODINA OSTAVIO BEZ REČI: Kad mi je 2020. na Fejsbuku priznao ZAŠTO JE OTIŠAO, srce mi je prepuklo

Penny Ambers (61) i Mark Bethel (62) zaljubili su se na prvi pogled kada su se sreli tokom 70-ih godina kao tinejdžeri. Penny, tada 16-godišnjakinja, upoznala je Marka, 17-godišnjeg učenika na razmeni iz Nasaua na Bahamima, u privatnoj školi u Notinghamu. Njihova ljubav trajala je kroz srednju školu i fakultet, s Markom koji se vratio u Englesku na univerzitet kako bi bio bliže Penny, koja je studirala na obližnjem koledžu.

Peni Ambers, Mark Betel

Jednog dana, Mark je raskinuo s Penny bez objašnjenja, što ju je toliko pogodilo da je napustila koledž i imala problema s mentalnim zdravljem. Penny se kasnije dva puta udavala i razvodila, ali nikad nije prestala misliti na Marka.

Nakon 39 godina, Mark je pronašao Penny na Facebooku i počeo razgovarati s njom. Oboje su se ženili i razvodili, a Mark je konačno priznao razlog raskida – Penin otac nije odobravao vezu zbog Markove boje kože i zapretio mu je da će povući veze za povlačenje stipendije ako ne ostavi Penny.

Peni Ambers, Mark Betel

Mark je godinama kasnije odlučio pronaći svoju ljubav. Nakon 18 meseci održavanja telefonske veze zbog pandemije, Penny je konačno otputovala u Nasau prošle godine kako bi se sastala s Markom. Kada su se videli, Mark je bio presrećan što su ponovo zajedno i radovao se njihovoj budućnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *