NAJSMEŠNIJE IZJAVE NADE TOPČAGIĆ: Jedna je nasmejala sve do suza, a zbog ovoga je postala viralna na svim mrežama

NAJSMEŠNIJE IZJAVE NADE TOPČAGIĆ: Jedna je nasmejala sve do suza, a zbog ovoga je postala viralna na svim mrežama

Nada Topčagić, jedna od omiljenih pevačica sa naše estrade, poznata je po svom smislu za humor i urnebesnim izjavama koje često teraju suze na oči. U jednoj emisiji, kada ju je momak iz publike pitao da li je uzela i dva poslužavnika pored bakšiša, Nada je odgovorila:

Nada Topčagić

“Ma sve kupim što mi se nađe pod rukom, šta vam je ljudi. Šta god da mi se dopada uzmem, recimo pepeljarice, lijepe peškire ako su novi. Ma svi to rade, nego ja sam iskrena.”

Ova izjava izazvala je smeh u studiju. Nada je već pet decenija na sceni i poznata je po svom sloganu “Rukice gore, nogice gore,” koji publika s oduševljenjem prihvata.

Nada Topčagić

Na pitanje gde se oblači, Nada je odgovorila:

“Kod pijace u Bajinoj Bašti, ja se tamo oblačim. Iskreno vam kažem, mene komšije ovde pitaju gde se oblačim, niko ne veruje. Ovo je Šanel original, ali to je zaplenjena roba.”

Ova izjava postala je viralna na Instagramu. Nada je takođe otkrila da su joj se mnogi pevači udvarali, uključujući i Boru Drljaču.

Gorki List, Nada Topčagić

Kada je postala glavna zvezda San Rema zbog Zlatana Ibrahimovića, Nada je privukla pažnju svetskih medija, što je za nju postalo opterećenje. Ona je izjavila:

“Toliko me ubijaju mediji. Ostavite me. Ja sam rekla svima, pustite me na miru da živim, niko mi ne treba. Bežaću u mišiju rupu. Počeli su da me vuku kao svinja krpetinu. Više ne može da dođu do mene, gađaću vas.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *