MAJA MARINKOVIĆ OBORILA SVE REKORDE: Ovo su svi muškarci fatalne crnke, sa njima nije marila za kamere

MAJA MARINKOVIĆ OBORILA SVE REKORDE: Ovo su svi muškarci fatalne crnke, sa njima nije marila za kamere

Maja Marinković, poznata starleta, od 2019. godine učestvuje u rijalitijima “Zadruga” i “Elite”. Tokom poslednjih pet godina, njen život pred kamerama bio je ispunjen brojnim aferama. Maja je poznata po svom burnom ljubavnom životu, a posebno su istaknute njene turbulentne veze sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem.

Maja Marinković

Takođe je bila u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni, i ponovo sa Filipom Carem, koji ju je diskvalifikovao iz pete sezone rijalitija. Pre učestvovanja u rijalitijima, Maja je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem, koji je sada oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić i čeka drugo dete.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

Mnogi su zaboravili da je Maja tokom učešća u “Zadruzi” bila bliska sa Vladimirom Tomovićem, Markom Miljkovićem (sada u srećnom braku sa Lunom Đogani), i imala kratku aferu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada izabrao Anđelu Đuričić. Takođe je zavela Marka Markovića, sa kojim je bila intimna pred kamerama.

Marko Marković, Maja Marinković

U ovoj sezoni “Elite” Maja je imala vrele akcije sa Stanislavom Krofakom. Veza koja je sve šokirala bila je sa Pecom Raspopovićem, suprugom njene bivše drugarice Aleksandre Subotić.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *