ZORAN NAKON UBISTVA SUPRUGE TRAŽIO DA SE INDI DOVEDE NA SASLUŠANJE! Isplivali ŠOK detalji posle 8 godina misterije

ZORAN NAKON UBISTVA SUPRUGE TRAŽIO DA SE INDI DOVEDE NA SASLUŠANJE! Isplivali ŠOK detalji posle 8 godina misterije

Jelena Marjanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, a za njenu smrt je optužen njen suprug, tekstopisac i kompozitor Zoran Marjanović. Prema ekskluzivnom saznanju Kurira, Zoran Marjanović je sada u vezi sa pevačicom Indi Aradinović, a viđeni su zajedno na bazenu gde su razmenjivali nežnosti.

suđenje, Zoran Marjanović

Nakon Jelenine smrti, Zoran je bio priveden na informativni razgovor. Kada su ga pitali na koga sumnja, odmah je naveo Indi, rekavši: “Zovite Indi!” Pevačica je potom pozvana na saslušanje, gde je detaljno opisala svoj odnos sa pokojnom Jelenom.

Zoran Marjanović, Indi Aradinović

Izvor blizak porodici pokojne Jelene otkriva da se Indi i Jelena nisu slagale i da su se fizički sukobile nekoliko puta, uključujući incident kada je Jelena počupala Indi za kosu i izbacila je iz studija.

Jelena Marjanović

Nakon izlaska iz zatvora, Zoran se navodno sve više okreće alkoholu, a njegova mala ćerka Jana sada živi kod njegovog brata i snaje, s kojima Zoran nije u najboljim odnosima. Zorica je, zbog dece i porodice, prekinula vezu sa Zoranom i našla sreću sa jednim sportistom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *