OGLASILA SE INDI NAKON VESTI DA JE ZORAN TRAŽIO DA BUDE SVEDOK ZA UBISTVO JELENE: Do detalja opisala šta se desilo pre 8 godina

OGLASILA SE INDI NAKON VESTI DA JE ZORAN TRAŽIO DA BUDE SVEDOK ZA UBISTVO JELENE: Do detalja opisala šta se desilo pre 8 godina

Nakon vesti o smrti Jelene Marjanović, njen suprug Zoran Marjanović bio je priveden na informativni razgovor. Kada su ga pitali na koga sumnja i da li je Jelena bila u lošim odnosima s nekim, Zoran je predložio da pozovu Indi Aradinović.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović, Indi Aradinović

Izvor blizak porodici pokojne Jelene tvrdio je da Jelena i Indi nisu bile u dobrim odnosima. Međutim, Indi Aradinović je demantovala ove navode u razgovoru s medijima. Rekla je da su ona i Jelena uvek bile u odličnim odnosima i da joj je Jelena mnogo pomogla u karijeri.

Indi je izjavila:

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović

“Imala sam priliku da pročitam totalnu neistinu i laž. Ja sa pokojnom Jelenom nikada nisam bila u sukobu, bile smo u jako dobrim odnosima sa puno poštovanja i ona je bila meni podrška u svakom smislu dok sam odlazila u studio i snimala svoj prvi album. Ona me je učila i nekim tehnikama interpretacije, radovala se mom uspehu…. Nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba kada je moje ime u pitanju.”

Indi je objasnila da su, nakon završetka njenog prvog albuma, ona i njen tadašnji momak, koji je bio i njen menadžer, krenuli putem uspešne karijere i dugo nisu bili u kontaktu sa Zoranom i Jelenom. Kada se tragedija desila 2016. godine, Indi se našla na mestu događaja sa prijateljicom, kao i mnogi meštani, te su svi bili uključeni u potragu i kasnije pozvani na informativni razgovor.

Jelena Marjanović

Indi je izrazila svoj bes zbog lažnih priča koje se šire o njoj i Zoranu Marjanoviću:

“A ta dotična osoba koja širi takve dezinformacije protiv mene… To mogu da shvatim samo kao jednu zlu nameru. I svaka izmišljotina i konfabulacija u kojoj se moje ime vezuje na bilo koji način sa tragedijom koja je snašla tu porodicu, to će morati na sudu da se dokaže. Dakle, biću prinuđena da podnesem parničnu prijavu, gde će svi ti izvori istinu morati da dokažu u parničnom postupku.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *