OPET ĆE SE RADITI REKONSTRUKCIJA ZLOČINA U BANJSKOM POLJU? Posle saslušanja za Kurir se oglasio glavni tužilac iz Zaječara!

OPET ĆE SE RADITI REKONSTRUKCIJA ZLOČINA U BANJSKOM POLJU? Posle saslušanja za Kurir se oglasio glavni tužilac iz Zaječara!

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas su saslušani novi svedoci u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Glavni tužilac, Miodrag Canović, izjavio je za Kurir da nije bilo pomaka u istrazi. Saslušanju su prisustvovali osumnjičeni radnici JKP “Vodovod” iz Bora, Dejan Dragijević i Srđan Janković, kao i roditelji male Danke.

Srđan Janković i Dejan Dragijević

Dragijević je, odmah po hapšenju, priznao zločin, navodeći da su vozilom udarili devojčicu, a zatim ju je on zadavio. Janković, koji se dugo branio ćutanjem, negira krivicu i tvrdi da devojčicu nikada nije video. Njegova izjava uključuje detaljno objašnjenje njegovih aktivnosti na dan zločina.

Srđan Janković

Dragijević je zatražio ponovo saslušanje, što je tužilac odobrio. Njegova nova izjava mogla bi rasvetliti slučaj ili ga dodatno zakomplikovati. Ukoliko prizna gde je telo devojčice, slučaj bi bio jasniji, ali postoji mogućnost da promeni iskaz po ugledu na Jankovića.

Dejan Dragijević

Canović je najavio da će optužnica biti podignuta u roku, ali još nije jasno kako će ona glasiti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *