“KLJUČNO JE ŠTA SE DOGODILO IZMEĐU 12 I 17 SATI” Tri TRAGA nađena tokom potrage za Nišlijom! Porodica tvrdi: Pretražite OVO MESTO

“KLJUČNO JE ŠTA SE DOGODILO IZMEĐU 12 I 17 SATI” Tri TRAGA nađena tokom potrage za Nišlijom! Porodica tvrdi: Pretražite OVO MESTO

Milan Đorđević (41), farmaceut iz Niša, nestao je 10. juna na Suvoj planini, a potraga za njim traje već 24 dana bez ikakvih tragova o njegovoj sudbini. Ključno pitanje koje postavlja njegova porodica je šta se dogodilo Milanu između 12 i 17 časova tog dana.

Poslednji put je viđen 10. juna oko 12 sati, snimljen na kamerama. Tog jutra, Milan je pre posla popio kafu sa majkom, a potom je otišao na sastanke. Nakon posla, oko 11.30, kamere su ga snimile kako prolazi kroz selo Jelašnica na putu ka Bojaninim vodama. Automobil marke “škoda” parkirao je na izletištu pored zatvorenog planinarskog doma, što je poslednji zabeleženi trenutak kada je viđen.

Tokom potrage, pronađena su tri ključna traga. Prvo, pronađeni su upaljač i kutija cigareta u blizini osmatračnice na izletištu Bojanine vode. Drugo, signal Milanovog telefona lociran je na osnovu pametnog sata koji je ostao kod kuće, pokazavši da se telefon nalazi 19 kilometara od Niša, što je navelo Milanovog brata i njegove prijatelje da odu do Bojaninih voda, gde su pronašli parkiran Milanov službeni automobil s telefonom unutra.

Porodica je naglasila važnost perioda između 12 i 17 časova, jer nije jasno gde je Milan bio i šta se dogodilo. Njegova majka Marica apelovala je na preusmeravanje potrage na područje oko Jelašnice, Studene i Čukljenika, gde je poslednji put viđen.

Deo Suve planine danima su pretraživali pripadnici Žandarmerije, Gorske službe spasavanja i planinari, ali Milan još uvek nije pronađen.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *