Ova lepotica je bivša žena Vojina Ćetkovića: Sušta je suprotnost Mićalovićke, a evo gde živi i šta radi nakon razvoda

Ova lepotica je bivša žena Vojina Ćetkovića: Sušta je suprotnost Mićalovićke, a evo gde živi i šta radi nakon razvoda

Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, u braku od 2008. godine, važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Njihovu porodičnu sreću uvećale su bliznakinje Vera i Mila, rođene 2010. godine.

Međutim, malo ko zna da je pre Slobode, Vojin bio oženjen voditeljkom Natašom Milovanović, koja je radila na čuvenom Trećem kanalu. Starija publika se seća njene autorske emisije “Vodiću te, samo reci gde”.

Nataša Milovanović

Iako je bila popularna kao voditeljka, njen privatni život se odvijao daleko od očiju javnosti. Mediji nisu propustili da prenesu vest o njenom venčanju sa Vojinom Ćetkovićem 2001. godine. U to vreme, Vojin je bio jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije i glumio je u spotovima grupe K2.

Njihov brak trajao je nekoliko godina, nakon čega se Nataša preselila u Pariz, gde i danas živi. Malo ko zna da radi u Kulturnom centru Srbije pri Ambasadi Srbije u Parizu.

U intervjuu iz 2007. godine, Nataša je podelila nekoliko reči o svom privatnom životu:

Nataša Milovanović

“Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života i ko nije dugo živeo ovde, a stariji je od mene nekoliko godina, pravo je osveženje za mene,” rekla je tada Nataša.

Nataša je ostala bliska prijateljica sa popularnim voditeljkama Marijom Kilibardom i Irinom Vukotić, sa kojima je radila na Trećem kanalu, pa svaki put kad dođe u Srbiju, koristi vreme za druženje sa njima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *