VELIKU RAZLIKU PRAVI KOGA STE SANJALI I NA KOJI NAČIN: Evo šta TAČNO znači usniti pokojnika!

VELIKU RAZLIKU PRAVI KOGA STE SANJALI I NA KOJI NAČIN: Evo šta TAČNO znači usniti pokojnika!

San u kojem se pojavljuje preminula draga osoba često je vrlo upečatljiv, iako ne mora nužno biti noćna mora. Značenje ovakvih snova zavisi od konkretnih detalja i situacija u snu. Važno je zapamtiti što više detalja kako bi se san bolje protumačio.

**Šta znači sanjati pokojnika?**

Sanjanje pokojnika, bilo da je preminuo nedavno ili pre mnogo godina, obično znači da vam ta osoba nedostaje. Ne mora svaki san sa pokojnikom imati loš predznak. Takvi snovi mogu ukazivati na velike promene u životu, poput selidbe, novog posla, braka ili rađanja deteta. Takođe, mogu biti odraz običnih stvari koje vam uzrokuju stres.

**Sanjati pokojnika da ponovo umire**

Ako sanjate da preminula osoba ponovo umire, to može pokazivati da još uvek niste preboleli njen gubitak. Prema narodnim verovanjima, to može značiti da preminula osoba želi da vas podseti na sebe. Preporučuje se poseta crkvi ili grobu te osobe.

smrt, Klinička Smrt

**Sanjati pokojnika da nešto traži**

Ako pokojnik nešto traži u snu, to može imati loš predznak, nagoveštavajući neuspehe ili gubitke. Ovaj san vam daje vremena da se pripremite na teške situacije.

**Sanjati pokojnika da je živ**

Ovaj san može značiti da vas je smrt te osobe duboko pogodila ili da imate nerazjašnjene odnose sa njom. Sanjati da se pokojnik diže iz mrtvih obično znači da vas je voljena osoba posetila u snu i donosi pozitivne promene u vašem životu.

Groblje

**Sanjati pokojnika da daje novac**

Ovaj san ima pozitivno značenje, ukazujući na prosperitet i uspeh u vašim planovima.

**Obratite pažnju na raspoloženje pokojnika**

Raspoloženje pokojnika u snu može biti značajno za tumačenje sna. Ako je pokojnik ljut, to može ukazivati na osećaj krivice zbog nečega. Ako je pokojnik srećan, to znači da vas očekuju lepe vesti.

**Sanjati pokojne roditelje**

Sanjanje pokojnih roditelja može značiti da vam nedostaje njihova ljubav i podrška. Sanjati pokojnog oca obično ukazuje na potrebu za stabilnošću i osećajem sigurnosti. Sanjati pokojnu majku može značiti da treba da preuzmete njenu ulogu podrške i ljubavi.

**Sanjati razgovor sa pokojnikom**

Ovaj san može značiti da tražite savet ili podršku od nekoga ko je mudriji od vas. Može ukazivati na potrebu za zaštitom od negativnih osoba u vašem okruženju ili na materijalne gubitke.

Ovo su samo neka od tumačenja snova o pokojnicima. Ako se ne prepoznajete u nijednom od njih, to jednostavno može značiti da vam ta osoba mnogo znači i da vam nedostaje. Tugovanje za voljenim osobama nikada stvarno ne prestaje; vremenom se samo naviknemo na njihov nedostatak.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *