BORILA SE KAO LAVICA I TVRDILA DA JE ZBOG 1 STVARI DOBILA RAK: Umrla u mukama, a njene poslednje reči lede krv u žilama

BORILA SE KAO LAVICA I TVRDILA DA JE ZBOG 1 STVARI DOBILA RAK: Umrla u mukama, a njene poslednje reči lede krv u žilama

Pevačica Dona Ares, sinonim za hrabrost i borbu za život, preminula je 2. oktobra 2017. godine u 41. godini, nakon duge borbe s teškim oblikom karcinoma. U 39. godini saznala je za svoju bolest i od tada je dva puta uspela da pobedi rak, ali se bolest svaki put vraćala. Treći put je bio koban.

Dona Ares

Dona Ares je svoju borbu opisala u knjizi “Soba za nikoga,” koja je postala njena ispovest. Njena borba je bila praćena od samog početka, a mnogi su verovali da će uspeti da pobedi bolest. U jednom televizijskom gostovanju, izjavila je da veruje da je dobila rak zbog mleka koje je konzumirala.

Dona Ares

Do poslednjeg dana bila je vedrog duha i nasmejana, često delila svoja osećanja na društvenim mrežama. Pet dana pre smrti, postavila je fotografiju na Instagram, na kojoj je izgledala najbolje, s porukom “Voli vas vaša Dona Ares.”

Njena majka je jednom izjavila da tuga zbog Doninog gubitka ne prolazi, već postaje teža s vremenom. Prisjetila se Doninih reči: “Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka.” Donina porodica se trudi da ispuni njenu želju i nastavi biti snažna.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *