BEZ LJUTNJE, ASTROLOZI TVRDE: Žena rođena u ovom znaku najgora je za porodicu i brak, gleda samo kako da zadovolji svoje potrebe

BEZ LJUTNJE, ASTROLOZI TVRDE: Žena rođena u ovom znaku najgora je za porodicu i brak, gleda samo kako da zadovolji svoje potrebe

Gledaoci zvijezda garantuju da dame koje su na svijet donijele u ova tri horoskopska znaka nemaju vjere u duboko ukorijenjenu ljubav. Izuzetno im je izazovno ostvariti ljubavne veze s obzirom na činjenicu da im njihova ličnost ne dozvoljava da ostanu u tom stanju uma zaista dugo.

Djevica

Postoji jedna stvar bez koje bi pojedinci mogli bez Djevica – to je njihova fanatično osnovna i kritička priroda. U svjetlu njihove teorije o budžetu, Djevice imaju iracionalno isključiva očekivanja.

Ona će predvidjeti da biste trebali biti više nego što jeste, i neće joj biti slomljeno srce pod pretpostavkom da se osjećate užasno jer bombardirate njene pretpostavke.

Ona prihvata da ima privilegiju da postavlja visoka očekivanja, a da biste bili s njom, morate uložiti hrabar napor da ih ispunite, komponuje Naj Žena.

Škorpija

Škorpija Od svih horoskopskih znakova, dame Škorpije imaju brojne karakteristike. Odgovorni su, organizovani, pronicljivi i pametni.

Ono što im treba je odgovornost. Imaju fiksni način rada i preziru potrebu da slijede tuđe želje.

Potrebno je mnogo napora i predanosti da bi ova vrsta dame uložila u vezu s vama. Većina muškaraca ostaje obeshrabrena.

Ovan

Dame u ovom znaku moraju da kontrolišu i upravljaju svakim delom veze. Nije toliko da vas lično ne poštuju. Takvi su normalno. Moraju sve da osmisle unapred i drže da sve u vezi treba da bude na svom mestu.

Zbog svoje neustrašivosti, oni su intrigantni od samog početka, ali se ta sigurnost na kraju pretvara u opresivnu prirodu koju ćete smatrati izazovnom za upravljanje.

Neće dobro reagovati na nekoga ko ih potkopava, na nekoga čiji je karakter u suštini tako neobičan i jak kao njihov. Glavna stvar je zapamtiti da oni ne tvrde da bi njihova veza trebala biti borba za neuporedivost.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *