ISCURILA PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! On ušao u vodu, a ona podigla noge na njegovo telo… Pogledajte samo OVU POZU

ISCURILA PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! On ušao u vodu, a ona podigla noge na njegovo telo… Pogledajte samo OVU POZU

Indira Aradinović Indi i Zoran Marjanović neprestano su zajedno, što je iznenadilo mnoge kada je vest o njihovoj vezi izašla u javnost. Indi je prvi put na društvenim mrežama podelila fotografije na kojima se vidi kako uživa sa Zoranom. Na jednoj fotografiji, brojanica i njena noga na Zoranovim grudima su u prvom planu, dok na drugoj Indi drži čašu.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović

Zoran je nedavno izjavio da mu je Indi “prirasla srcu” i da je “ponosan na nju”, dok je ona rekla da je njega “lako voleti”. Iako je njihova veza šokirala mnoge, njihovo poznanstvo traje godinama. Navodno, Zoranova majka, Zorica, izjavila je policiji da je Indi bila razlog čestih svađa između Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović, Florija Aradinović

S druge strane, Indina majka, Florija Aradinović, ne podržava vezu svoje ćerke sa Zoranom. Izvor blizak porodici Aradinović otkrio je da je Florija bila šokirana kada je saznala za vezu i da je pokušavala da ubedi Indi da raskinu, ali bez uspeha. Indi je zaljubljena i ne planira da prekine vezu.

Podsetimo, Indira Aradinović Indi je bila predložena kao svedok na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, što je privuklo veliku pažnju javnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *