GODINE JE PROVEO NA ULICI ČEKAJUĆI NEČIJU MILOSTINJU: Onda mu je prišla DEVOJKA i promenila SVE, zbog ovog videa ZAPLAKAĆE SVI

GODINE JE PROVEO NA ULICI ČEKAJUĆI NEČIJU MILOSTINJU: Onda mu je prišla DEVOJKA i promenila SVE, zbog ovog videa ZAPLAKAĆE SVI

U svakom gradu postoje beskućnici koji žive zapušteni i zaboravljeni na trotoarima, često s dugom kosom i bradom. Ljudi ih obično ignorišu, užurbano prolazeći pored njih.

Jedan mladić je godinama živeo na ulici, srećan kad bi dobio komad hleba ili parče pice. Njegov život se drastično promenio jednog dana kada mu je prišla devojka i ubedila ga da pođe s njom u frizerski salon.

https://fb.watch/ta6cTxtjxW/

Kako se vidi na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, mladić je bio gotovo neprepoznatljiv ispod duge kose i brade. Devojka mu je najpre namazala kosu i bradu sredstvom za razmršavanje, temeljno mu oprala lice, a zatim započela šišanje i brijanje. Postepeno je uklanjala pramen po pramen kose i skraćivala bradu, dok mu je sređivala i obrve.

Na kraju transformacije, mladić je dobio elegantno odelo koje je istaklo njegov vitak stas. Svi prisutni su bili zapanjeni njegovim novim izgledom. Mladić je gledajući sebe u ogledalu, jedva prepoznao svoj novi izgled, otkrivajući ispod zapuštenog beskućnika izuzetno lepog mladića kojeg život nije mazio.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *