ONE SU KRALJICE FOTOŠOPA! Teško da ćete ih uživo prepoznati! Ove poznate dame ne mogu da žive bez filtera

ONE SU KRALJICE FOTOŠOPA! Teško da ćete ih uživo prepoznati! Ove poznate dame ne mogu da žive bez filtera

Ana Sević, Dara Bubamara, Soraja Vučelić, Tijana Ajfon, Buba Miranović, Olja Crnogorac i mnoge druge poznate žene često koriste fotošop i druge aplikacije za uređivanje fotografija na svojim društvenim mrežama. Na tim fotografijama često izgledaju savršeno, bez mana, menjajući izgled očiju, usana, jagodica, nijansu kože, uklanjajući bore i druge nedostatke.

Soraja Vučelić

Za mnoge od njih je važnije kako izgledaju na fotografijama nego u stvarnom životu.

Ana Sević, isfotošopirana fotografija i u prirodnom izdanju

Ana Sević redovno deli slike na kojima je doterana i sređena, dok osobe koje pozira sa njom često ostavlja u njihovom prirodnom izdanju. Soraja Vučelić vodi računa da detaljno sredi svaki deo svojih fotografija, uključujući vrat, struk, ruke i druge delove tela, čak i kad su prisutni članovi njene porodice. Dara Bubamara je poznata po čestim estetskim korekcijama i izmenama svog izgleda, često dovodeći svoj izgled do neprepoznatljivosti na društvenim mrežama.

Dara Bubamara

Buba Miranović, koja je nekada važila za jednu od najlepših pevačica sa estrade, takođe obrađuje svoje slike, iako je njen prirodni izgled bio veoma cenjen.

Buba Miranović

Tijana Ajfon javno priznaje da redovno obrađuje svoje slike za Instagram i u tome uživa. I Olja Crnogorac teži da pokaže svoju idealizovanu verziju na društvenim mrežama, fokusirajući se na vitku liniju i druge estetske detalje.

Tijana Ajfon

Olja Crnogorac

Ove prakse često izazivaju različite reakcije i komentare, dok se ove javne ličnosti nastavljaju pojavljivati u javnosti u svom digitalno uređenom izdanju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *