BRESKVICA SE OGLASILA NAKON HAOSA ZBOG KONCERTA NA TAŠU: To je veliki nesporazum! Evo šta je prava ISTINA

BRESKVICA SE OGLASILA NAKON HAOSA ZBOG KONCERTA NA TAŠU: To je veliki nesporazum! Evo šta je prava ISTINA

Anđela Ignjatović Breskvica oglasila se nakon što je na društvenim mrežama izazvan haos zbog odgovora na pitanje o navodnom solističkom koncertu na Tašmajdanu 6. septembra. Breskvica je rekla da je reč o dezinformaciji, što je izazvalo niz komentara i optužbi da se ograđuje od koncerta zbog loše prodaje ulaznica. Međutim, Breskvica je pojasnila da nikada nije spomenula niti najavljivala taj koncert.

Breskvica

U svom odgovoru, Anđela je rekla da se radi o velikom nesporazumu, jer koncert nije zakazan uz njeno znanje. Čim je saznala za to, istakla je da ne želi održati koncert u tom trenutku jer smatra da nije vreme za to.

Breskvica je naglasila da želi organizovati solistički koncert kada izda još pesama, jer želi pevati uglavnom svoje pesme. Takođe je dodala da trenutno radi svakodnevno i ne bi mogla posvetiti dovoljno pažnje koncertu kako bi publika dobila ono što zaslužuje.

Zaključila je da će ponosno najaviti solistički koncert kada dođe vreme za to i izvinila se svima koji su dovedeni u zabludu vezano za navodni koncert na Tašmajdanu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *