MAJA I CAR PRAVE SVADBU POSLE ELITE?! Aleksandra saznala za njihov TAJNI PLAN, sve je bilo dogovoreno pre njenog porođaja! ŠOK!

MAJA I CAR PRAVE SVADBU POSLE ELITE?! Aleksandra saznala za njihov TAJNI PLAN, sve je bilo dogovoreno pre njenog porođaja! ŠOK!

Aleksandra Nikolić, bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, otvoreno je govorila o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju “Elita”. Nakon komentarisanja nekoliko takmičara, osvrnula se na svoj odnos sa Filipom Carem, ocem svog deteta.

Maja Marinković

Komentarišući Maju Marinković, Aleksandra je izrazila mišljenje da bi se Maja mogla pomiriti sa Filipom Carem nakon završetka rijalitija “Elita”. Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti.

Aleksandra je takođe rekla da Maja, u vezi sa Stanislavom, nije stvarno zaljubljena, već da je zainteresovana jer je on odbija. Dodala je da bi, kada Stanislav popusti, Maji to postalo nezanimljivo i da bi tada možda ponovo kontaktirala Filipa.

Filip Car, Aleksandra Nikolić

Nikolićeva je komentarisala i spekulacije o Majinoj navodnoj zaljubljenosti u Filipa. Istakla je da Maja prilagođava svoje ponašanje situaciji i da je moguće da će se nakon rijalitija obratiti Filipu.

Aleksandra je zaključila da Maja i dalje priča o njoj i Filipu čak i dok je u vezi sa Stanislavom, te da je to sledeći korak koji treba pratiti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *