SEDENJE NA KAUČU 100 DINARA, ODLAZAK U WC… Pustila sam ćerku da se igra kod drugarice, a onda mi je njena majka poslala CENOVNIK

SEDENJE NA KAUČU 100 DINARA, ODLAZAK U WC… Pustila sam ćerku da se igra kod drugarice, a onda mi je njena majka poslala CENOVNIK

Promena vremena i načina života nije novost, ali da li smo svesni do kojih granica to može da ide?

Na društvenoj mreži TikTok, jedan video je izazvao veliku buru. U njemu majka, pod korisničkim imenom @Shay.Nanigas87, objašnjava novo pravilo za pidžama žurke svoje dece. Naime, ona roditeljima prijatelja svoje dece naplaćuje svaki boravak kod njih.

U videu je objasnila da roditeljima naplaćuje sve što drugo dete pojede, popije ili potroši od igračaka dok je kod njih. Suma je, kako tvrdi, simbolična, a uz nju prilaže ručno pisan “fiskalni račun” s obrazloženjem troškova. “Hvala što ste pustili vašu ćerku da se igra kod nas. Molim vas da podelite troškove s nama,” rekla je Šej, pokazujući spisak potrošenih stvari, od krede i soka do polomljenih igračaka, s ukupnim troškom od 15 dolara (oko 1620 dinara).

@shay.nanigans87

Replying to @Hannah Burmeister charging for playdates #Unconventional

♬ original sound – Shay.nanigans87

Kao što se moglo očekivati, mnogi su je kritikovali u komentarima.

“Žao mi je tvoje ćerke. Zbog tebe neće imati prijatelje,” napisao je jedan pratilac.

“Jel ćeš propasti za 15 dolara?” dodao je drugi.

“Kakva škrtica,” zaključio je treći.

No, tu nije stala s idejama. Da bi smanjila troškove i izbegla naplatu, ova moderna mama je smislila da dečije sokiće i sapun zameni jeftinijom varijantom, a u sobu za igru unela stari kauč.

Šta vi mislite o ovome?

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *