NAŠ VODITELJ ŽIVEO U TROŠNOJ KUĆI OD BLATA: Živeo na PROJI i KAJMAKU, a danas ima stan u BG od 150.000 € u LUKS naselju

NAŠ VODITELJ ŽIVEO U TROŠNOJ KUĆI OD BLATA: Živeo na PROJI i KAJMAKU, a danas ima stan u BG od 150.000 € u LUKS naselju

Voditelj Žika Nikolić, poznat kao Žika Šarenica, zaštitno je lice Kurir televizije i vodi emisiju “Sa Žikom kroz Srbiju”. Rođen je u Jasikovici kod Trstenika, a zanimljivo je da je u gimnaziji završavao dva razreda odjednom. Iako je prvobitno želeo da postane sveštenik, a zatim harmonikaš, na kraju je postao profesor i konačno se odlučio za karijeru voditelja.

Žika Šarenica, Žika Nikolić

Žika je renovirao svoju rodnu kuću, ali je zadržao njen autentičan izgled. Prisjećajući se detinjstva, istakao je da, iako su postojali teški dani, nikad nisu gladovali. Njegova majka je imala baštu gde je sve raslo, od paprike do krompira. Renovirao je zidove i staze, želeći da kuća ostane autentična jer budi uspomene i dopada se njegovim potomcima.

Žika Nikolić

U emisiji “Nećete verovati”, Žika je rekao da svi koji posete kuću vole da prespavaju u njegovom krevetu iz detinjstva, a i on najradije tu spava.

Takođe, Žika ima stan od 60 kvadratnih metara u Beogradu na vodi, za koji su izvori rekli da je platio 150.000 evra. On je izjavio da je stan manji, ali veoma lepo uređen, te da je srećan što će nastaviti život pored reke.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *