SIN MI JE NESTAO U GRČKOJ KAD JE IMAO GODINU DANA: Posle 32 godine me pozvao čovek i rekao “JA SAM TVOJE DETE” i počela je AGONIJA

SIN MI JE NESTAO U GRČKOJ KAD JE IMAO GODINU DANA: Posle 32 godine me pozvao čovek i rekao “JA SAM TVOJE DETE” i počela je AGONIJA

Pre 32 godine, Ben Nidam je nestao na grčkom ostrvu Kos, kada je imao samo 21 mesec. Dana 24. jula 1991. godine, Ben je nestao, a sumnjalo se da je otet nakon neuspešnih početnih potraga. Iako su postojale brojne tvrdnje da je viđen, njegovo prebivalište ostalo je nepoznato.

Ben Nidam

U oktobru 2012. godine, policija je istraživala mogućnost da je Ben slučajno ubijen i zakopan u gomili šuta od strane vozača bagera koji je radio pored kuće gde je poslednji put viđen. Međutim, opsežno iskopavanje nije otkrilo nikakve ljudske ostatke niti predmete povezane sa Benom.

Ben Nidam

Majka Bena Nidama, Keli, u početku je mislila da je njen sin sa svojim ujacima, ali ubrzo je postalo jasno da je nestao. Tokom istrage, postojale su sumnje da je neko iz porodice umešan, ali nije pronađen nijedan dokaz za to.

Godine 1998., jedan čovek je tvrdio da je video plavokosog dečaka na plaži na Rodosu, ali DNK testiranje je pokazalo da taj dečak nije Ben. Godine 2016., policija je sumnjala da je Ben možda poginuo u nesreći sa lokalnim rudarom, ali porodica rudara je negirala bilo kakvu vezu.

Majka Bena Nidama, Keli, i dalje oseća bol svakog 24. jula. U jednom intervjuu, ispričala je kako ju je kontaktirao muškarac koji je verovao da je on Ben, što je nju navelo da razmisli o toj mogućnosti. Međutim, DNK testiranje je pokazalo da taj mladić nije njen sin.

U oktobru 2012. godine, britanska policija je pretraživala područje na Kosu u potrazi za ostacima Bena, ali nisu pronašli ništa. U julu 2017. godine, pronađeni su tragovi krvi na fragmentu sandale i unutar igračke automobila, za koje se veruje da pripadaju Benu. Ova otkrića podržavaju teoriju da je Ben poginuo na dan kada je nestao i da je zakopan na Kosu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *