ACA LUKAS IZGUBIO VIŠE OD 70.000.000 $ NA KOCKI! Progovorio o javnim kućama, ženama i RANJAVANJU! PRIZNAO SVE!

ACA LUKAS IZGUBIO VIŠE OD 70.000.000 $ NA KOCKI! Progovorio o javnim kućama, ženama i RANJAVANJU! PRIZNAO SVE!

Pevač Aca Lukas je otvoreno govorio o svojoj zavisnosti od kocke i manje poznatim detaljima iz svog života. Dok bi mnogi žalili zbog gubitka miliona na kocki, Lukas se ne kaje i kaže da bi sve ponovo isto radio. Priznao je da je koristio opijate, posećivao javne kuće i izgubio preko 70 miliona dolara na kocki.

Aca Lukas

Lukas je spomenuo da postoji sajt koji je pravio studije o troškovima VIP ličnosti na Balkanu, uključujući i njega. Prema tom sajtu, potrošio je 70 miliona dolara na kocki, što on potvrđuje, dodajući da je možda izgubio i više. On ističe da se ne kaje i da bi se kajao samo da je napravio ozbiljne greške poput samoubistva.

novogodišnji nastup, Aca Lukas

Pevač je izračunao da je na kocki izgubio toliko da je mogao kupiti čitavo beogradsko naselje. Međutim, naglašava da je taj novac sam zaradio i prokockao, te da je obezbedio svoju decu koja imaju sve što im treba.

Lukas smatra da muškarci treba da budu galantni prema ženama. Iako se ne smatra frajerom, veruje da ga žene vole zbog njegove galantnosti i poštovanja prema njima. Priznao je da je posećivao i da će posećivati javne kuće, ali naglašava da to ne znači da je koristio njihove usluge. On navodi da su neki njegovi prijatelji vlasnici javnih kuća i da često odlazi tamo zbog dobrih barova i šankova, a ne zbog žena. Lukas naglašava da postoji tanka linija između galantnosti i plaćanja za seks, ističući da galantni muškarci često kupuju poklone ženama s kojima su imali odnos.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *