“KAZNU ĆE DA PLATI SLEDEĆIM UČEŠĆEM, ZA OVO JE ISPLAĆENA” Marija nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE: Prista bih da radim OVO u Eliti

“KAZNU ĆE DA PLATI SLEDEĆIM UČEŠĆEM, ZA OVO JE ISPLAĆENA” Marija nakon Miljanine DISKVALIFIKACIJE: Prista bih da radim OVO u Eliti

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz “Elite” pet dana pred finale, a njena majka, Marija Kulić, prokomentarisala je taj događaj.

– Miljana trenutno spava, a ja imam još dve ćerke koje ne vole previše eksponiranje. Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, a kaznu će platiti sledećim učešćem. Videćemo kada će ponovo ući, ali mislim da će sada neko vreme odmarati. Nije nam bilo prijatno kada je pravila scene unutra. Završila je sa svim ljubavnim pričama, a nije imala šanse za pobedu jer nije imala ljubavne veze koje se forsiraju. Izašla je lepo i to je to – rekla je Marija Kulić.

Marija Kulić

Marija je takođe spomenula da će se sada odmarati od vrućina, te da imaju još nekoliko obaveza u Nišu pre nego što odu na more. Više vole more nego planinu, iako imaju apartmane na Zlatiboru. Ulaganje u nekretnine je pametnije jer čovek ima više vremena. Miljana će možda ponovo ući u rijaliti.

Na adresu Bele kuće stiglo je pismo Velikog šefa sa kaznom od 50.000 evra za Miljanu.

Miljana Kulić

– Miljana će to “platiti” tako što će ući u sledeću sezonu. Nisam bila za to da uđe ni u ovu sezonu, ali su je ubedili. Neću da ispada budala i govorim kako je neće biti u Eliti 8. Možda hoće, možda neće, to se sa njom nikada ne zna – rekla je Marija.

Marija je takođe izrazila interesovanje da preuzme ulogu kao Goca Džehverović u “Eliti” ili na Farmi. Spomenula je da je odrasla u Nišu, a iako je videla životinje na selu kod babe i dede, nije radila poslove oko njih. Smatra da bi bolje vodila domaćinstvo u Eliti i kroz smeh dodala da bi volela da viče na Miljanu ako nešto ne počisti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *