VELIKI SKANDAL! NOVINAR BBC PROVOCIRAO NOVAKA: Đoković se pokupio i NAPUSTIO intervju!

VELIKI SKANDAL! NOVINAR BBC PROVOCIRAO NOVAKA: Đoković se pokupio i NAPUSTIO intervju!

Novak Đoković je postao glavna vest u svetskim medijima nakon što je kritizovao navijače na Vimbldonu posle pobede nad Holgerom Runeom. Publika u Londonu pokušavala je da ga omete raznim uzvicima, što Đokoviću nije odgovaralo, te im je po završetku meča sarkastično poželeo “Laku noć”.

Novak Đoković

Nakon meča, Đoković je morao da uđe u studio BBC-a i da da intervju, kako mu ugovor nalaže. Na pitanje kako se oseća posle intervjua na terenu, odgovorio je kratko: “Isto”. Kad je upitan da li dobija respekt koji zaslužuje na Vimbldonu kao sedmostruki šampion, odgovorio je da je zahvalan većini navijača, ali da reaguje kada publika pređe crvenu liniju.

Novak Đoković, Holger Rune

Engleski novinar ga je zatim pitao kako uspeva da se nosi sa nepoštovanjem publike i da li ga to motiviše da igra bolje. Vidno nervozan, Novak je odgovorio: “Imate li neko drugo pitanje osim o publici?” Novinar je pokušao da opravda svoja pitanja, ali je Đoković ostao pri svom stavu, završivši intervju kratkim odgovorima i napuštajući studio odmah nakon toga.

Novak Đoković

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *