INDI I ZORAN ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Isplivali svi detalji: Drži ga na oku 24h! Mesto ljubavnog gnezda MISTERIJA

INDI I ZORAN ZAPOČELI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Isplivali svi detalji: Drži ga na oku 24h! Mesto ljubavnog gnezda MISTERIJA

Indira Aradinović, poznata kao Indi, i njen partner Zoran Marjanović, koji je ponovo suđen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, počeli su zajednički život. Kurir saznaje da pevačica već živi kod njega u stanu, i ne razdvajaju se od početka veze.

Indira Aradinović Indi

Izvor blizak paru otkriva da dobro funkcionišu emotivno i poslovno, te da Indi pritiska Zorana da joj što pre napravi nove pesme. Par provodi dane zajedno na bazenu i u studiju, uživajući u zajedničkom vremenu i emocijama nakon 20 godina poznanstva.

Indira Aradinović Indi

Nakon što je Kurir uslikao pevačicu i kompozitora na bazenu, pokušali su da demantuju romansu, ali su ubrzo priznali vezu. Indi je počela svakodnevno objavljivati fotografije sa Zoranom na društvenim mrežama, uključujući provokativne slike. Na jednoj slici, Indi je stavila nogu tik uz Zoranove usne, a na drugoj su nasmejani i zagrljeni u džakuziju.

Kurir je pokušao stupiti u kontakt s parom, ali bez uspeha. Pevačica je poslala poruku s pitanjem “ko je”, a nakon odgovora više se nije oglašavala. Na adresi Zoranovog prijavljenog boravka ih nisu zatekli, što sugeriše da su se možda uselili u novi dom. Komšije kažu da Zorana nisu videli neko vreme, a njegova stara kuća je zapuštena i neodržavana. Prema rečima jedne komšinice, Zoranovo trenutno boravište zna samo njegov brat, jer Zoran želi izbjeći uznemiravanje javnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *