VELIKA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRODAVALA MARINI SVOJE TEKSTOVE: Kupovala je od mene za 800 €, a prodavala za 3.000! ŠOK DETALJI

VELIKA ISPOVEST DEVOJKE KOJA JE PRODAVALA MARINI SVOJE TEKSTOVE: Kupovala je od mene za 800 €, a prodavala za 3.000! ŠOK DETALJI

Priča koja je godinama kružila o tome da je Marina Tucaković kupovala pesme od nepoznatih, mladih autora po niskim cenama i prodavala ih pevačima za visoke sume, ispostavila se kao istinita. Jedna mlada spisateljica potvrdila je za Kurir da je prodavala svoje tekstove Marini, ali je naglasila da joj je Tucaković mnogo pomogla.

Marina Tucaković

Devojka je ispričala da joj je Marina omogućila da se probije u svetu muzike i estrade. Iako je na početku naišla na mnogo prepreka, uključujući krađu teksta od jednog pevača, Marina joj je pružila priliku. Poslala je svoje tekstove pevačima i kompozitorima, ali su je često ignorisali ili krađali njene radove.

Marina Tucaković

Na preporuku prijateljice, devojka je stupila u kontakt s Marinom, koja je odmah pokazala interesovanje. Marina ju je pozvala na sastanak i pregledala njene tekstove, ponudivši da ih otkupi. Iako je očekivala skromnu cifru, Marina joj je za prvi tekst platila 1.000 evra, a za ostala tri po 800 evra. Tokom narednih nekoliko godina, devojka je redovno prodavala tekstove Marini, koja ih je doradila i plasirala poznatim pevačima.

Tekstove koje je pisala za Marinu snimili su Ana Nikolić, Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Dara, Seka Aleksić, Severina i drugi. Pevači su te pesme plaćali Marini po 2.500 ili 3.000 evra, dok bi isti tekstovi direktno od nje prošli neopaženo.

Marina Tucaković

Devojka izražava zahvalnost Marini, koja ju je spojila s kompozitorima i omogućila joj da postane priznati tekstopisac. Takođe, žali zbog Marinine smrti, ističući da je bila dobar čovek koji je pomogao mnogima i stvorio prilike za mlade autore.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *