ŠOK PRIZNANJE INDI NAKON ŠTO SE SAZNALO DA SE USELILA KOD ZORANA MARJANOVIĆA: Planiramo korake za MOJU KARIJERU, jako nam lepo ide

ŠOK PRIZNANJE INDI NAKON ŠTO SE SAZNALO DA SE USELILA KOD ZORANA MARJANOVIĆA: Planiramo korake za MOJU KARIJERU, jako nam lepo ide

Indira Aradinović, poznata kao Indi, i njen partner Zoran Marjanović, koji se ponovo suočava sa suđenjem za ubistvo supruge Jelene Marjanović, započeli su zajednički život. Prema informacijama do kojih je došao Kurir, Indi već živi u Zoranovom stanu i par je nerazdvojan od početka veze.

Indi Aradinović, Zoran Marjanović

Blizak izvor paru otkriva da Indi i Zoran odlično funkcionišu zajedno, kako emotivno tako i poslovno. Indi vrši pritisak na Zorana da što pre napravi nove pesme za nju, pa ga stalno drži na oku. Provode dane zajedno, često na bazenu i u studiju, uživajući u druženju i emocijama koje su razvili nakon 20 godina poznanstva.

Zoran Marjanović, Indira Indi Aradinović

Indi se oglasila povodom ove priče, ističući da je njihov život fokusiran na stvaranje muzike i planiranje koraka vezanih za njenu karijeru. Nakon što je Kurir ekskluzivno uslikao par na bazenu, pokušavali su da demantuju romansu, ali su ubrzo priznali svoje emocije. Indi je odlučila da ne skriva njihovu vezu i počela je redovno objavljivati fotografije sa Zoranom na društvenim mrežama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *