ARKANOV DŽIP OD UBISTVA STOJI NA ISTOM MESTU! Sa njim je išao po Cecu, a evo ZAŠTO NIKO NE MOŽE DA GA PRODA VEĆ 23 GODINE

ARKANOV DŽIP OD UBISTVA STOJI NA ISTOM MESTU! Sa njim je išao po Cecu, a evo ZAŠTO NIKO NE MOŽE DA GA PRODA VEĆ 23 GODINE

Džip Željka Ražnatovića Arkana već 23 godine stoji parkiran ispred porodične kuće na Autokomandi, gde žive njegova udovica Svetlana Ražnatović, poznata kao Ceca, njena deca, sestra Lidija Ocokoljić i njena porodica. Blindirani automobil je i dalje predmet ostavinske rasprave, zbog čega se ne može prodati. Arkan je koristio ovo vozilo kada je 1995. godine doveo Cecu iz njenog doma u Žitorađi na dan njihovog venčanja. Džip je bio jedno od njegovih omiljenih prevoznih sredstava.

Džip Željka Ražnatovića Arkana

Prema rečima bliskog prijatelja porodice Ražnatović, džip je tu parkiran od 2000. godine, nakon što je policija završila pregled vozila posle Arkanovog ubistva u hotelu na Novom Beogradu. Staklo vozila je popucalo, možda zbog stajanja ili namernog oštećenja.

Svetlana Ražnatović, Ceca, Arkan, Željko Ražnatović

Arkanovo bogatstvo i dalje je tema polemika, a ostavinska rasprava još uvek nije okončana. Testamentom je svoju imovinu ostavio deci koju ima sa četiri različite žene, uključujući nekretnine i akcije u građevinskom preduzeću. Svetlana Ražnatović je 2018. godine potvrdila da rasprava još traje.

Arkan, blago

Pored Arkanovog džipa, tu je bio i luksuzni model “jaguara” u koloni automobila kada je 1995. godine išao po buduću suprugu Cecu. Ovaj model “mažestik” je veoma retka limuzina, a sada je u vlasništvu jednog Valjevca, koji je ponudio vozilo na prodaju za 121.000 evra.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *