DARKO JE POGINUO NA OČEV ROĐENDAN: Neutešna majka u ispovesti za Kurir: Vozač koji ga je udario mu je bio nesuđeni tast

DARKO JE POGINUO NA OČEV ROĐENDAN: Neutešna majka u ispovesti za Kurir: Vozač koji ga je udario mu je bio nesuđeni tast

Darko Vasiljević (27) iz Ljubovije poginuo je 2021. godine kod mesta Crnča kada je, dok je vozio motor na putu sa pravom prvenstva prolaza, na njega naleteo automobil kojim je upravljao otac njegove tadašnje partnerke. Darko je iza sebe ostavio dvoje dece i neutešne roditelje.

Darko Vasiljević

Njegova majka, Mira Vasiljević, ispričala je za Kurir da su tog kobnog dana, 2. septembra 2021., proslavljali rođendan Darkovog oca. Darko, koji je živeo i radio u Beogradu, bio je na odmoru sa svojom ćerkom na Zlatiboru, ali su se vratili 1. septembra zbog njenog lošeg zdravlja. Tog dana je otišao da se provoza motorom i nije imao kacigu na glavi. Došlo je do direktnog sudara sa automobilom, i prema rečima očevidaca, Darko je na mestu ostao mrtav.

Sudski proces se odužio skoro tri godine, a okrivljeni je izjavio da nije kriv i da se ne oseća tako. Porodica Vasiljević sumnja da nesreća nije bila slučajna i angažovala je advokata da traži premještanje slučaja iz Osnovnog tužilaštva u Loznici u Više javno tužilaštvo u Šapcu, što je odbijeno.

Darko Vasiljević

Majka Mira ispričala je i bolan susret sa osumnjičenim dok se porodica vraćala sa groblja. Porodica veruje da je osumnjičeni imao nameru da naudi Darku zbog veze sa njegovom ćerkom, ali je Više javno tužilaštvo u Šapcu zaključilo da nema osnova za prekvalifikaciju krivičnog dela.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *