Najlepša slika danas stiže nam iz regiona: Pogledajte kako je vatrogasac spasio ovog dvogodišnjeg mališana! (FOTO)

Najlepša slika danas stiže nam iz regiona: Pogledajte kako je vatrogasac spasio ovog dvogodišnjeg mališana! (FOTO)

Juče su vatrogasci u Sarajevu spasili dvogodišnje dete koje je bilo samo kod kuće sa četvorogodišnjom sestrom. Vatrogasci su primetili dete na otvorenom prozoru i brzo reagovali, uspešno ga spasivši. Fotografija na kojoj vatrogasac drži dete u ruci objavljena je na Instagram stranici “Srbiju upoznaj”.

U objavi se navodi: “Sarajevski vatrogasci juče su spasili dete (2) koje je bilo samo u kući sa starijom sestrom (4). Hrabri vatrogasci su odmah reagovali i uspeli da bezbedno spasu mališane, pokazavši još jednom koliko je njihov posao human i važan za zajednicu.”

https://www.instagram.com/p/C9bq25lNeiC/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Objava ističe da priča svedoči o opasnostima sa kojima se vatrogasci suočavaju i njihovoj humanosti. Posao vatrogasca nije samo gašenje požara, već i spašavanje života u teškim situacijama. Njihova posvećenost, hrabrost i spremnost čine ih herojima zajednice.

“Ovakve intervencije zaslužuju da se čuju jer nas podsećaju na važnost rada vatrogasaca. U svetu punom negativnih vesti, važno je istaknuti primere ljudske dobrote i hrabrosti. Naši vatrogasci su pravi primer toga i svaka priča o njihovom radu treba da nas inspiriše i podseća na značaj podrške i zahvalnosti za njihov rad”, stoji u objavi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *