UDAJE SE STANIJA DOBROJEVIĆ Na ruci blista dijamantski prsten od skoro 70.000 €, Asmin van sebe “Do kraja života…”

UDAJE SE STANIJA DOBROJEVIĆ Na ruci blista dijamantski prsten od skoro 70.000 €, Asmin van sebe “Do kraja života…”

Kontroverzna starleta i bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Stanija Dobrojević, uskoro će stati na “ludi kamen”.

Stanija Dobrojević

Stanija već nekoliko meseci uživa u vezi sa bogatim biznismenom Asminom Durdžićem, koji potiče iz naših krajeva, ali živi i radi u inostranstvu. Asmin ju je zaprosio skupocenim dijamantskim prstenom, vrednim 69.135 evra, što su nedavno podelili na Instagramu. Asmin je uz fotografiju napisao: “Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života.”

Stanija Dobrojević

Primetan je i tajming Asminove objave, koja je usledila neposredno nakon što je njegova bivša supruga, Aneli Ahmić, izašla iz “Zadruge”, čime je pokazao da je srećan u ljubavi.

Stanija Dobrojević

Stanija je nedavno govorila o svojoj vezi sa Durdžićem, rekavši: “Koliko puta sam ja rekla zbogom medijima, rijalitiju i muzičkoj karijeri. Odem u Ameriku i nestanem, a onda u Americi upoznam dečka iz Austrije i ta priča me vrati u epicentar. Mislim da je sada došao trenutak da stvari izađu na videlo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati. Ja sam se sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa se majka od njegove bivše slika ispred zgrade, njena sestra kaže da branim da on šalje pare devojčici. Nevezano za to da li ćemo ostati zajedno ili ne, možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *