OTKRIVENA TAJNA DUŠKA TOŠIĆA: Nakon ovog saznanja ništa neće biti isto, tiče se ove pevačice, da li je moguće?

OTKRIVENA TAJNA DUŠKA TOŠIĆA: Nakon ovog saznanja ništa neće biti isto, tiče se ove pevačice, da li je moguće?

Jelena Karleuša i Duško Tošić konačno su sporazumno razveli brak, a višemilionska imovina je podeljena. Vila na Dedinju, koju je Tošić kupio od Dragana Stojkovića Piksija i u kojoj Karleuša živi sa ćerkama, ostaje u Jeleninom vlasništvu. Vrednost ove kuće je oko dva i po miliona evra. S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem Potoku i nekretnina na Dedinju, blizu ovog dupleksa, ostaju Dušku, prenosi Kurir.

Otkrivena tajna Duška Tošića

Karleuša je ranije govorila o svom odnosu sa suprugom, otkrivajući i tajnu iz Duškovih mladalačkih dana. Naime, Tošić je u mladosti imao sobu oblepljenu Jeleninim posterima i maštao je o njoj. Sa 16 godina, kada je prešao u OFK “Beograd”, njegovi prijatelji iz kluba su otkrili da je njegova soba bila puna njenih postera.

Karleuša je jednom prilikom otvoreno govorila o mladalačkim ljubavima i tada je podelila i neverovatnu priču o Duškovim simpatijama

Jelena je kasnije saznala da je Duško sanjao o njoj, a na kraju su se venčali i dobili dvoje dece, što je opisala kao dirljivu priču. Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su u braku od 2008. godine i imaju dve ćerke, Atinu i Niku.

Karleuša je jednom prilikom otkrila tajnu Duška Tošića

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *