DALILA DRAGOJEVIĆ SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU: “Zajecala je u emisiji kad je čula njegovo ime”

DALILA DRAGOJEVIĆ SE RASPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU: “Zajecala je u emisiji kad je čula njegovo ime”

Na mreži se deli slika Dalile Dragojevi iz njenog Tiktoka uživo na kojoj se vidi kako navodno Dejanova bivša supruga plače.

Njeni fanovi su brzo bili pod stresom i ne mogu a da ne pomisle šta je navelo voditeljku da zaplače, pogotovo jer svi poznaju Delilah kao hrabru mladu damu koja je mogla bez da je drugi zgaze, osim ako je to neko koga ona velikodušno njeguje.

Ispod imidža su se ubrzo počele stvarati razne spekulacije o tome zašto su se oči prethodnog suzapošljivog radnika suzale.

Mnogi su govorili da je Dalila izuzetno osjetljiva i delikatna osoba i da nije veliko iznenađenje da ju je nešto potreslo, s obzirom na to da je za vrijeme Helpfula rasplakala tonu.

U svakom slučaju, budući da Dalila ima brojne protivnike i pojedince koji bi mogli bez nje, mnogi su odmah počeli štetno da skreću pažnju na to da Dalila navodno kontroliše da dobije bilo koji broj poklona koliko bi bilo mudro od njenih pristaša.

Treći je garantovao da su je gledali uživo i da se Dalila rastala u suzama jer se navodno posvađala sa popularnim tiktokerom Caletom, koji ju je opstruirao. “Plakala je kada je čula njegovo ime” – razmatra opasku jednog klijenta Instagrama koji tvrdi da je gledao ovaj video uživo.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *