DJEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA SAM ODLUČIO DA SVJEDOČI PROTIV OCA: Nije bio u obavezi da da iskaz u tužilaštvu! Evo šta je uradila majka

DJEČAK-UBICA IZ RIBNIKARA SAM ODLUČIO DA SVJEDOČI PROTIV OCA: Nije bio u obavezi da da iskaz u tužilaštvu! Evo šta je uradila majka

Klinac dželata (13) koji je 3. maja ubio devetoro svojih drugara i službenika bezbednosti u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, odlučio je da u ispitivanju potvrdi da VSS u Beogradu usmerava protiv njegovog oca!

Kako Kurir saznaje, klinac kome se obratio putem video-veze postavljene između mentalne ustanove u koju je smešten uz saglasnost majke otprilike u isto vreme kada je počeo klanje, potvrđen kao posmatrač optužnice.

– Imao je pravo da odbije da svjedoči protiv najbližeg srodnika jer je čovjekov sin i najbliži rođak protiv kojeg se vodi istraga. Zaista, čak je i njegova mama prizvala to legitimno pravo kada je pozvana da se potvrdi kao posmatrač. U svakom slučaju, on nije maksimalno iskoristio ta otvorena vrata, nego je odlučio da se obrati ispitivaču, pravnim savetnicima, agentima oštećenih, čak i starateljima dece koju je tog dana ubio – otkriva izvor Kurira.

 

Podsjetimo, tata ubice je otprilike u isto vrijeme zarobljen zbog sumnje da oružje kojim je njegovo dijete počinilo nedjelo nije čuvao na zaštićen i preporučen način, kao i zbog sumnje da je dječaka, koji ima samo 13 godina, odveo u streljanu i obučavao ga da puca.

– Klinac je u suštini potvrdio predosjećaj optužbe, da ga je tata odveo na streljanu, uzeo mu oružje i zatražio da radnik obuči njegovo dijete da puca. Postoje dokazi da je sve to snimao i da se o tome likovao svojim saputnicima – potvrdio je izvor Kurira.

Navodno je i dJečak rekao da je efektivno otvorio štićenik u kojem je njegov tata držao oružje, budući da je bilo 687, a početna dva broja su u tom trenutku tačno stavljena na prstenove metalne kutije.

– Rekao je da je samo dva puta okrenuo poslednju kolonu, pošto je postavljena na broj 4, a ne 7 i da se sef otvorio – smislio je sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, 13-godišnji dječak je odgovarao na pitanja o porodičnim odnosima, odnosu sa vršnjacima, te inspiraciji za zločin, koju je, prema vlastitom svjedočenju, dobio gledanjem dokumentarne emisije, dok je majka sjedila pored njega kao pravni zastupnik.

– Odgovarao je na svaki upit, bio je cool, potpuno opušten. Odgovori koje je dao nisu bili razumni za 13-godišnjeg mladića, pa su svi prisutni bili zapanjeni načinom na koji je govorio. Činjenice zaista potvrđuju da je u jednom trenutku rekao da je bio uznemiren zbog svega, samo što niko u tome nije video ni trunke osećaja – zaključuje sagovornik.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *