CRNOGORAC OSTAO U SUZAMA! Novaka IZVRIJEĐAO, burno SLAVIO loš početak “delfina”, pa se potpuno nemoćan HVATAO ZA GLAVU!

CRNOGORAC OSTAO U SUZAMA! Novaka IZVRIJEĐAO, burno SLAVIO loš početak “delfina”, pa se potpuno nemoćan HVATAO ZA GLAVU!

Vaterpolo reprezentacija Srbije napravila je nevjerovatan zaokret i slomila Crnu Goru nakon pet kola (17:15), te se sa drugog mjesta u skupu plasirala u osminu finala Velikog obračuna.

“Delfini” su imali nesretan početak i izgubili 5:0, a prilazili su različiti stručnjaci. Nebojša Šofranac, koji je postao žarište javnosti kada je u poslednje vreme slavio trijumf Karlosa Alkaraza protiv Novaka Đokovića, dodatno je progovorio i uvredio Srbe i drugog tenisera planete.

Sada je ponovo pozvao nakon osnovne koristi Crne Gore.

– Crna Gora-Srbija 5:0 posle samo 4 minuta! Jesu li ovo najbolja 4 minuta u cijelom postojanju našeg vaterpola? – napisao je Šofranac na svom Facebook profilu.

Crnogorski novinar je ostao da drži glavu u suzama dok su je “Delfini” okretali.

– Crna Gora-Srbija 13:13, jedanaesterci 15:17, to će sutra 99% značiti duel sa Hrvatskom u osmini finala. Međutim, ono što je danas ispušteno, ne zbog 5:0 i 8:4, već zbog samih situacija na utakmici, promašenih jedanaesteraca, bezbroj golemih šansi i rivala u potpunom rasulu, predstavlja presedan i svojevrsnu prekretnicu u istoriji naše selekcije. Ovo je apsurdnije od 7:3 u polufinalu 2014. godine, kada nije pomogao ni ludi šraf Nikole Janovića za 9:7. Nakon ovoga treba nešto učiniti, istakao je ofranac.

Crnogorac je, kako navodi Republika, vjerovatno naučio vrijednu lekciju: “Nikad se ne raduj prije svog vremena”.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *