VRAĆA SE PO IZGUBLJENU TITULU: Ova OPASNICA obavila pregovor sa televizijom Pink? Nisu uspjeli da je slome!

VRAĆA SE PO IZGUBLJENU TITULU: Ova OPASNICA obavila pregovor sa televizijom Pink? Nisu uspjeli da je slome!

Mnogima je potrebno da odu u najpoznatiji dom u Šimanovcima i osvoje Bijelu kuću, a dodatno i srca publike, te se dokopaju glavne novčane nagrade od nesagledivih 100.000 eura. Trenutno je na svom Instagram profilu način na koji je došla da se cjenka sa glavnim pojedincima Pink TV-a podijelila i prethodna neskriptirana televizijska članica koja se poklapala sa jednom od prethodnih sezona u kojoj je učestvovala.

Anja Todorovi, bivša zadrugarka, otkrila je da je otišla na Dedinje, tačnije u zgradu centrale televizije Pink.

Poznata je po svojoj upečatljivoj, blistavoj i divnoj figuri, a pored toga i po romantičnoj priči koju je imala sa svojim dragim Jovanom Cvijetićem Cveletom.

Odmorila se od prethodne sezone rijalitija “Zadruga”, ali se čini da je sada spremna da pobedi u “Zadrugi 7” i vrati se u Belu kuću. Poznato je da postoje brojni primjeri pojedinaca koji su se uspjeli degradirati kroz učešće u pomenutom rijalitiju, pa da li će ona uspjeti u tom poduhvatu u potpunosti zavisi od gledalaca i kako im se ona predstavlja.

Da li je Anja došla do razumevanja, još nije jasno kada će Dušica Jakovljević, Darko Tanasijević i razni moderatori, uz Velikog šefa i šefa, ozvaničiti pregled članova i otvoriti novo vreme „Dogovornog“.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *