SVI SU PRIČALI O NJENOJ OPERACIJI KIČME: Promena Divne DNK je evidentna, a evo kako izgleda u bikiniju

SVI SU PRIČALI O NJENOJ OPERACIJI KIČME: Promena Divne DNK je evidentna, a evo kako izgleda u bikiniju

Divna Milanović i Marko Kocić, poznati kao Divna i Marko DNK, stekli su popularnost nakon učešća u emisiji “DNK” i kasnije kao učesnici rijaliti programa “Zadruga”. Posle perioda povlačenja iz javnosti, ponovo su se vratili kao takmičari u šestoj sezoni “Zadruge”.

Divna Dnk o operaciji kičme

Jedna od tema koja je duboko dirnula javnost tokom Divninog boravka u “Zadruzi” bila je njena otvorena priča o problemima s kičmom i potrebi za operacijom. Starleta Soraja Vučelić je ponudila finansijsku pomoć za operaciju pred milionskim auditorijumom, ali do realizacije te pomoći nije došlo.

Tokom boravka u 'Zadruzi', Divna je jednom prilikom šokirala izjavom o uzroku njenog deformiteta

Divna je javno podelila svoju tešku priču, istakavši da je deformitet na kičmi nastao nakon što ju je otac bacio na krevet kada je imala tri godine. Ova izjava je izazvala emotivne reakcije i podršku, ali i kontroverze.

Pored toga, Divna je poznata i po tome što nije imala problem da se samopouzdano pokaže u rijaliti formatu, često pozirajući bez odeće, uprkos svojoj zdravstvenoj situaciji.

Divna je pokazala svoje telo u Zadruzi

Njena priča je obuhvatala i spekulacije oko uzroka deformiteta, s nekim članovima porodice koji su osporavali njene javne izjave. Uprkos turbulentnim momentima u medijima, Divna DNK ostaje prepoznatljiva po hrabrosti da otvoreno govori o svojim izazovima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *