LUNA I MARKO KUPILI VIKENDICU VELIČINE FUDBALSKOG TERENA! Prave BAZEN, KAMIN i ugrađuju KAPIJU NA DUGME, odrešili kesu (FOTO)

LUNA I MARKO KUPILI VIKENDICU VELIČINE FUDBALSKOG TERENA! Prave BAZEN, KAMIN i ugrađuju KAPIJU NA DUGME, odrešili kesu (FOTO)

Marko Miljković i Luna Đogani kupili su plac na selu gde planiraju izgraditi vikendicu kako bi se povremeno sklonili od gradske vreve.

Pre nešto više od godinu dana, Miljković je poveo Gagija Đoganija da mu pokaže imanje koje su kupili u banatskom selu Mramorak i da proveri kako napreduju radovi na vikendici. Ovaj događaj su objavili na svom zajedničkom YouTube kanalu.

Marko je objašnjavao Gagiju planove za vikendicu: “Imaćemo veliku dečiju sobu, dve spavaće sobe malo dalje od ulice, i još mnogo posla nas čeka.”

Plac je velik 17 ari, skoro kao fudbalski teren. Planiraju izgraditi bazen, veliko kupatilo i prostrani dnevni boravak sa kuhinjom. Dnevni boravak će biti veličine jednog stana i planiraju postaviti kamin. U dvorištu će napraviti kapiju koja se otvara klikom na dugme.

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković su započeli svoju ljubavnu priču 2019. godine u rijaliti programu “Zadruga”, nastavili su vezu i izvan programa, ubrzo se venčali i dobili decu.

(Kurir.rs/Blic)

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *