ON JE SAMO TVOJ: 7 stvari koje muškarci rade kad su istinski zaljubljeni u vas

ON JE SAMO TVOJ: 7 stvari koje muškarci rade kad su istinski zaljubljeni u vas

Evo nekoliko znakova koji pokazuju da je dečko zaljubljen:

  1. Voli vas i poštuje kakvi jeste: U svetu gde se mnogo polaže na fizički izgled, dečko koji vas zaista voli ceni vas u potpunosti, sa svim vašim manama i vrlinama. Poštuje vaše odluke i podržava vas u svemu.
  2. On je vaš najveći navijač: Zaljubljen dečko ne želi samo svoj uspeh, već i vaš. On je vaš najveći fan i podržava vas u vašim ciljevima i snovima.
  3. Štiti vas: Ne štiti vas samo od fizičkih povreda, već i od emocionalnih rana. Uvek je oprezan i spreman da vam pomogne.
  4. Snažan je: U teškim vremenima, on preuzima odgovornost i čini sve što je moguće da reši probleme. Ne prebacuje krivicu na druge.
  5. Ceni vaše mišljenje: Zaljubljeni dečko traži i ceni vaše mišljenje o različitim temama, bilo da su to politička, religijska ili poslovna pitanja.
  6. Sluša vas: On vas pažljivo sluša i obraća pažnju na vaše probleme, pokušavajući da vam pomogne na svaki mogući način.
  7. Pamti što ste rekli: Dečko koji vas voli pamti sve što ste mu ikad rekli, od vaših omiljenih stvari do vaših navika. Te stvari su mu važne jer ste mu vi važni.
  8. Prekida svoj posao za vas: Ako je potrebno, on će prekinuti sve što radi kako bi vam pomogao. Uvek će naći vremena za vas i vaše probleme.
  9. Voli vas dovoljno da vas pusti: Dečko koji je siguran u svoju ljubav prema vama neće imati problem s tim da provodite vreme sa prijateljicama. Razume da imate svoj život i poštuje to.
  10. Nedostajete mu: Kada ste daleko, misli o vama i jedva čeka vaš povratak. Nedostajete mu čak i kada ste samo na poslu ili u poseti porodici.
  11. Osjeća vašu bol: Ako ste povređeni, on to oseća kao da je i sam povređen. Kada dečko voli, ne želi da vidite da patite i učiniće sve da vas zaštiti i uteši.

Izvor: Novi.ba/Wellness

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *