ZUBAR IMPLANTOM PROBIO VILICU I MOZAK ČOVEKA: “Pričao sam sa svojom decom i oprostio se od njih” (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

ZUBAR IMPLANTOM PROBIO VILICU I MOZAK ČOVEKA: “Pričao sam sa svojom decom i oprostio se od njih” (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Otac dvoje dece prošao je kroz pravi horor nakon što mu je odlazak kod zubara pretvorio u agoniju. Implant mu je završio u mozgu, a stomatolog je pobegao, ostavljajući nesrećnog čoveka da se sam snalazi.

Ramazan Jilmaz (40) otišao je u privatnu stomatološku kliniku u Bursi zbog zubobolje. Stomatolog mu je preporučio vađenje labavih zuba i ugradnju implanta. Međutim, tokom ugradnje, jedan implant je probio vilicu i završio u mozgu.

“Nakon što sam osetio nelagodnost sa zubima, otišao sam u privatnu stomatološku kliniku u Niluferu. Doktor je tvrdio da ima 24 godine iskustva i uverio nas u svoju stručnost. Poverio sam mu taj posao. Kasnije, dok mi je vadio zube i istog dana obavljao proceduru implantacije, obavestio je svoju sekretaricu da je aparat koji koristi neispravan. Nastavio je da ručno izvodi proceduru. Dok je pokušavao da postavi šraf, primetio sam da primenjuje prekomernu silu. Ukazao sam mu na to, ali on me je uverio da je to normalno. Ali dok je nastavio da gura šraf, on se probio kroz vilicu i izašao u predelu iza oka gde se nalaze mozak i kičmena tečnost,” ispričao je Jilmaz.

Zubar ga je zatim odveo u lokalnu bolnicu i pobegao. Lekari su mu uradili skener glave i odmah ga operisali kako bi izvukli šraf iz mozga. Operacija je trajala satima, ali su hirurzi uspeli da izvade šraf.

“Dok sam vrištao od bola, konačno je napravio rendgenski snimak. Shvativši ozbiljnost situacije, odveo me je na odeljenje hitne pomoći Univerzitetske bolnice Uludag. Lekari su odlučili da nastave sa operacijom,” ispričao je Jilmaz.

Otac dvoje dece je otpušten nekoliko dana kasnije i sada se oporavlja. Dodatnu notu bizarnosti u celom slučaju dodaje činjenica da zubar A.D. odbija da vrati Jilmazu novac, tvrdeći da je incident produkt medicinske komplikacije. Zbog toga je Jilmaz rešio da sudski goni stomatologa.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *