KO JE ŽENA ZDRAVKA ČOLIĆA? Nikad se ne pojavljuje u javnosti, JEZIV događaj napravio im je PAKAO od života, a evo šta je završila

KO JE ŽENA ZDRAVKA ČOLIĆA? Nikad se ne pojavljuje u javnosti, JEZIV događaj napravio im je PAKAO od života, a evo šta je završila

Zdravko Čolić, iako je u osmoj deceniji života, i dalje je omiljen među ženama, baš kao što je bio od početka svoje karijere. Mnoge su ga želele, ali ga je osvojila jedna žena – njegova supruga Aleksandra, majka njihovih dviju kćeri.

Aleksandra ne voli medijsku pažnju i posvećena je porodici, pa je gotovo nemoguće videti je sa suprugom na javnim događajima. Poslednji put je viđena pre dve godine kada je s kćerima prisustvovala Čolinom nastupu u najvećoj diskoteci na Crnogorskom primorju, gde je pokušavala ostati neprimetna.

Aleksandra i Zdravko venčali su se 1. maja 2001. godine, kada je on imao 50 godina. Pre toga su se zabavljali 11 godina, a upoznali su se dok je ona studirala geografiju. Čolić je jednom prilikom izjavio da ga je Aleksandra osvojila svojom jednostavnošću, a svi koji su je upoznali rekli su isto. Ona je opuštena žena koja nije opterećena slavom svog muža.

  • Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu – ispričao je Čola u jednom intervjuu.

Jednom prilikom Aleksandra je napravila presedan i pristala da se pojavi u jednom spotu svog supruga, u poslednjem kadru videa za numeru “Tebe čuvam za kraj”.

Na njenu odluku da se ne eksponira u javnosti uticao je nemili događaj o kojem je Čola pričao. Jednom je njegova supruga bila napadnuta nožem od strane obožavateljke i posečena po licu. Sandra se izmakla, ali ju je napadačica malo zakačila, srećom bez većih posledica. Čola je rekao da se seća tog događaja i smatra da je najbolje da žena i deca ostanu daleko od očiju javnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *