DESINGERICA ZABRANJEN! Nakon skandala izdato zvanično SAOPŠTENJE: Neće niko da BIJE našu decu! DIGLA SE KUKA I MOTIKA (FOTO)

DESINGERICA ZABRANJEN! Nakon skandala izdato zvanično SAOPŠTENJE: Neće niko da BIJE našu decu! DIGLA SE KUKA I MOTIKA (FOTO)

Poznati reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, izaziva pažnju svojim ponašanjem širom regiona, što je dovelo do iznenadnog otkazivanja njegovog nastupa u jednom klubu u Vrnjačkoj Banji.

Kontroverzni izvođač, poznat po skandaloznim nastupima gde često udara patikom po omladini, renda sir i pravi banana split, naišao je na otpor organizatora koji su odlučili da otkažu njegov nastup.

Prema saopštenju kluba, odluka je doneta jer “ne žele da neko bije decu na nastupima”.

  • Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije – stoji u saopštenju kluba na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj potez organizatora izazvao je burne reakcije među Desingericinim fanovima, ali i širom javnosti. Dok neki podržavaju odluku kluba, smatrajući je potrebnom zbog reperovih kontroverznih postupaka, drugi veruju da je otkazivanje nastupa pokušaj da se smanji negativan publicitet i izbegne osuda javnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *