RADANOVIĆ U CG POKAZAO I 3 PRSTA SKUPLJENA U ZNAK KRSTA Ovo je razlog tuče, na mrežama prete: Nije ovo SRPSKO LEGLO, no je ovo MNE

RADANOVIĆ U CG POKAZAO I 3 PRSTA SKUPLJENA U ZNAK KRSTA Ovo je razlog tuče, na mrežama prete: Nije ovo SRPSKO LEGLO, no je ovo MNE

Na nedavnom nastupu Slobodana Radanovića u Nikšiću, Crna Gora, došlo je do velike neprijatnosti koja je eskalirala u tuču. Incident je počeo kada je Sloba, na zahtev publike, pevao rodoljubive pesme, uključujući “Idem preko zemlje Srbije”. Nekima iz publike, koji su se identifikovali kao Crnogorci, smetala je njegova muzička selekcija, što je izazvalo verbalni sukob.

Situacija je dodatno eskalirala kada je jedan momak iz publike digao dva prsta, dok je Sloba odgovorio gestom tri prsta, što je tradicionalni srpski znak krsta. Ovo je izazvalo još veće tenzije, što je kulminiralo u otvorenoj tuči među prisutnima. Obezbeđenje je pokušalo da interveniše, ali to je dovelo do haosa, sa letnjim stolovima i stolicama, dok su devojke panično bežale.

Nakon incidenta, snimci sukoba i Slobinog konflikta sa mladićem iz publike postali su viralni na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije, uglavnom kritike na račun Slobinog izbora pesama i ponašanja tokom nastupa.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *