VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE ZA KURIR! JK o dominaciji na trgovima i CG, Vojažu, Futi, Uragankama, Seki, Desingerici… (VIDEO)

VELIKI INTERVJU JELENE KARLEUŠE ZA KURIR! JK o dominaciji na trgovima i CG, Vojažu, Futi, Uragankama, Seki, Desingerici… (VIDEO)

Jelena Karleuša je prisustvovala rođendanskoj proslavi svoje prijateljice i koleginice Milice Pavlović, koja se održala u bašti poznatog beogradskog hotela. Pop zvezda je zablistala u dugoj plavoj haljini i bila je veoma raspoložena za razgovor o aktuelnim temama, uključujući njene nedavne uspehe na koncertima i turneji.

Karleuša je istakla da je veoma zadovoljna velikom posećenošću svojih nastupa, posebno u Srbiji i Crnoj Gori, gde je oborila rekorde poseta. Takođe je komentarisala trenutnu situaciju sa Mihajlom Veruovićem Vojažem, nazivajući njihov odnos više “seksom nego ljubavlju”. Šaljivo je spomenula kako je tražila pomoć od Nućija, koji joj se nije javio.

Na pitanje o njenom odnosu sa Sekom Aleksić, Jelena je rekla da su u dobrim odnosima i da je Seka veoma lepa bez šminke. Osvrnula se i na spor sa porodicom Radulović, posebno sa Futom Radulovićem, naglašavajući da nepravda prema njoj traje godinama i da veruje da bi situacija bila drugačija da je Marina Tucaković živa.

Na kraju, Karleuša je izrazila svoje mišljenje o popularnom izvođaču Desingerici, hvaleći njegovu energiju i sposobnost da privuče publiku. Iako smatra da njegov stil možda nije primeren za svu publiku, ona veruje da svako treba da vaspitava svoje dete na način koji smatra ispravnim.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *