“Zgrabio me zastrašujućom snagom i snošaj je brzo bio gotov” Mira je gola bežala po ulici da izvuče živu glavu

“Zgrabio me zastrašujućom snagom i snošaj je brzo bio gotov” Mira je gola bežala po ulici da izvuče živu glavu

Mira Furlan, poznata jugoslovenska i svetska glumica, bila je omiljena ne samo zbog svojih izuzetnih filmskih i pozorišnih uloga, već i zbog svoje ličnosti koja je nadilazila granice ekrana i pozornice. Njena autentičnost i hrabrost ostavile su dubok trag u svima koji su imali priliku da je prate tokom njene bogate karijere.

U svojoj knjizi “Voli me više od svega na svijetu”, Mira je podelila teška iskustva iz svog života, uključujući i jedan traumatičan događaj kada je bila napadnuta od strane neimenovanog muškarca. U odlomku iz knjige, opisuje zimski događaj u zajedničkom kupatilu univerzitetskog doma kada ju je iznenada napao nepoznati muškarac. Iako je ovaj događaj bio strašan, Mira ga opisuje sa neverovatnom snagom i prisebnošću, ističući kako ju je instinktivna reakcija spasila od daljeg nasilja.

Ovaj odlomak, iako šokantan, pokazuje Mirinu otpornost i način na koji je uspela da se nosi sa traumama, ne dozvoljavajući im da je definišu ili unište njen duh. Mira Furlan ostaje upamćena kao žena izuzetne snage, hrabrosti i talenta, koja je živela život bez straha, suočavajući se s izazovima s nepopustljivom odlučnošću.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *