“Moj Tata Me Se odrekao Prije Nego Što Sam Se Rodila…”

“Moj Tata Me Se odrekao Prije Nego Što Sam Se Rodila…”

Moj otac me se odrekao pre nego što sam se rodila, a kada sam pitala mamu ko je on, nikada mi nije dala odgovor. Informacije o njemu saznala sam od drugih ljudi, a kada bismo se sreli u gradu, prošao bi pored mene kao potpuni stranac.

Pre dve godine sam se razboljela i završila u bolnici, a moj otac je rekao da ga to baš ne zanima. Moja mama i on su se upoznali dok je on bio u braku sa dvoje dece i, iako je on nastavio sa svojim životom, mama i on su ostali u kontaktu iako su već 30 godina imali intimne susrete.

Kada bi moja mama išla kod njega, ostavljala bi me samu i govorila mi da, ako dođe moja baka, kažem da je otišla kod prijateljice. Žao mi je što imam takve roditelje, jer niko ne zaslužuje ovakvu situaciju.

 

BONUS

Ovo je zastrašujući i uznemirujući slučaj koji je privukao pažnju javnosti zbog svoje brutalnosti i okolnosti pod kojima je počinjen. S.J., koji je optužen za silovanje dvadesetčetvorogodišnje žene u Nišu, suočava se s ozbiljnim optužbama i potencijalno dugogodišnjom zatvorskom kaznom.

Prema optužnici, S.J. je na svestan i nameran način izvršio napad, koristeći silu i pretnje kako bi prinudio žrtvu na čin izjednačen sa obljubom. Tužilaštvo je prikupilo dovoljno dokaza, uključujući svedočenje žrtve i biološke tragove, koji potvrđuju kontakt između napadača i žrtve. Osim toga, psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da S.J. ne pati od duševne bolesti, što znači da nije isključen iz krivične odgovornosti.

Zbog ozbiljnosti dela, činjenice da je S.J. već osuđivan za krivična dela sa elementima nasilja, te mogućnosti da ponovi delo, Više javno tužilaštvo je zatražilo produženje pritvora. Očekuje se da će slučaj biti procesuiran pred Višim sudom u Nišu čim optužnica bude potvrđena.

Ovo je primer kako pravni sistem može da deluje u zaštiti žrtava i kažnjavanju počinilaca ovakvih teških krivičnih dela.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *